Mony Hond Bordo: “ ik zal de beloftes waarmaken en hoger niveau entertainment industrie”

De populaire Joël Martinus, bekend als “Mony Hond Bordo”, is de enige artiest die is bekroond als te zijn de beste entertainer van Suriname en hij gaat dan ook door als prins van Marowijne. Dit gebeurde in 2019 en wel de vice president Ronnie Brunswijk. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij mee dat hij de enige artiest is met een gouden microfoon, handschoenen en kroon. Daarnaast is hij ook de enige die goud verdeeld heeft aan het publiek. De laatste maanden is het druk geweest vanwege het politiek gebeuren, de campagnes etc. Voor wat betreft de gevolgen van het coronavirus brengt hij deze dagen rustig door. Momenteel werkt hij aan een album met negen tracks en er zijn nog meer dingen in de planning. Daarnaast heeft hij ook een single met Kater Karma genaamd “Siki blaka boy naga Chan bravo ogi deng sa de wani”. Aan de gemeenschap en fans wil hij meegeven dat hij zijn beloftes zal nakomen. Als Ondervoorzitter van de ABOP heeft hij beloftes gedaan betreffende goed onderwijs, want jongeren zijn de toekomst van morgen. Hij wil opkomen voor de 60 plussers; ieder vanaf 18 jaar verdient een stuk grond. Blijven jullie me volgen via sociale media. Wat betreft entertainment zal ik me inzetten om deze industrie in Suriname tot een hoger niveau te brengen, te kijken naar auteursrechten voor Surinaams artiesten. De kosten voor een optreden van mij bedragen Euro 15000 voor een show, Euro 7000 voor een feestje en Euro 2000 voor optreden betreffende kinderen die fans zijn. Dit is gebaseerd op wat ik terug geef aan het aanwezig publiek. Wij geven ook donaties” aldus Mony Hond Bordo. De artiest heeft met zijn hit nummer “President Tek A Telefoon” een tour gehad naar Europa met uitverkochte shows.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: