“Zolang ik het merk geeft ik ze wel een waarschuwing”

“Wij zitten al bijna op 1240 gevallen en 23 doden. Dit geef aanleiding dat er toch geen gehoor gebracht wordt aan de maatregelen”, zegt een burger tegenover de krant. De burger die op leeftijd is, gaf aan dat zij eenieder erop probeert te wijzen hun mondkapjes op te doen als zij over straat zijn. “Het is mij opgevallen dat veel mensen haast hebben. In die haastigheid vergeten ze ook nog de matregelen in acht te nemen en vergeten zichzelf en naasten te beschermen. Het kan toch niet. Ik weet dat het forcerend is om te ademen of te praten, maar het moet toch lukken. Ik als oudere kan erover praten, maar volg de maatregelen, want heb mijn leven uiteindelijk lief.”  Sergio benadrukt dat er strengere maatregelingen moeten komen. “Je ziet mensen nog in samenscholing van meer dat 10 personen een borreltje nemen zonder mondkapje en bovendien dicht op mekaar.  Ik heb ook vrienden, maar die weten hoe het hoort. Ik neem ook een borreltje, maar zorg ervoor dat we vaak genoeg met zijn drieën zijn en op een afstand van een meter. Door die spanning hou je het soms niet in de gaten. Maar zolang ik het merk geeft ik ze wel een waarschuwing van ‘eee corona, ung let op”. De kleinste fouten kunnen ervoor zorgen dan we veel besmettingen krijgen. Dus het is heel belangrijk dat wij samenwerken en op mekaar letten.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: