Pg wordt ingeschakeld in kwestie rondom uitgifte delen Cultuurtuin

In de veel besproken kwestie rondom de uitgifte van delen van de Cultuurtuin, is tijdens de raad van ministers (RvM) besproken om de uitgiftes in te trekken dan wel vervallen te laten verklaren. Ook zal er volgens vicepresident Ronnie Brunswijk aan procureur-generaal Roy Baidjnath Panday worden gevraagd om een strafrechtelijk onderzoek in deze kwestie te starten. De vp maakte dit vrijdagmiddag bekend tijdens een persconferentie. Eerder heeft de  ex-minister ad-interim van ROGB, Mike Noersalim, publiekelijk via de media aangegeven dat hij slechts zijn handtekening op de documenten heeft geplaatst na goedkeuring van de deskundigen en directeur Leandra Woei. Wie precies aansprakelijk is voor deze handeling zal nog moeten blijken. Ook minister Diana Pokie van Grond en Bosbeheer heeft vol afkeer gereageerd rondom deze uitgifte.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: