Gepensioneerde vrouw verhit om late betaling

Een zeer boze gepensioneerde laat weten dat zij en vele andere gepensioneerden nog niet over hun geld kunnen beschikken. “Normaal ontvangen wij op de 15de van de maand, nu heeft onze bank nog steeds niet gestort voor de gepensioneerden.” De vrouw zegt dat ze haar bank zal verlaten, omdat ze niet gelooft dat de fout bij het Pensioenfonds ligt. “Er wordt gezegd dat het Pensioenfonds verkeerde nummers heeft gestuurd, die niet door het systeem worden geaccepteerd. Dit wordt ontkend door het Pensioenfonds.” Volgens de vrouw wordt de waarheid niet verteld. De voorzitter van BBGO, Renate Wouden, is op de hoogte van de problematiek en zegt dat er inderdaad een fout is gemaakt in de keten. Het kantoor van Wouden is overstelpt met klachten. De telefoon staat roodgloeiend. De voorzitter van het Pensioenfonds is om een reactie gevraagd, maar hij gaf aan ‘in een bespreking’ te zijn.   

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: