Fly Allways directeur Amichand Jhauw: wij ondernemers zullen de vruchten plukken wanneer de overheid goed geoutilleerd is

Fly Allways directeur Amichand Jhauw heeft op zaterdag 25 juli 2020, 10 laptops en 5 printers overhandigd aan het kabinet van de president. Dit na uit de pers te hebben vernomen dat hier behoefte aan bestond op het bureau van ons staatshoofd.

Bij de overdracht zei Jhauw dat deze gift als ondersteuning moet dienen om het vele werk waar de nieuwe regering voor staat, op spoor te brengen. “Fly Allways weet als luchtvaartmaatschappij dat om goed werk gedaan te krijgen, je het personeel ook het beste van het beste moet geven. In deze moderne wereld zijn computers niet weg te denken en vandaar dat besloten is om laptops te doneren. Maar ook weten wij dat er dagelijks brieven niet alleen electronisch moeten worden verstuurd maar ook in hard kopie de deur uit moeten waardoor goede printers onontbeerlijk zijn op het kabinet van de president.”

Fly Allways onderschrijft de gedachtegang van de president Chandrikapersad Santokhi, dat wij het in Suriname samen zullen moeten doen en wil in ieder geval hiertoe een bijdrage leveren. Jhauw verzekert dat zijn bedrijf voor de volle 100% de doelstellingen van de regering onderschrijft maar het niet alleen bij woorden wil laten. “ Als Surinaamse luchtvaartmaatschappij moeten wij helpen ervoor te zorgen dat de Surinaamse overheid in staat is haar taken te vervullen. Als wij niet inspringen waar dat nodig is zullen wij alleen maar klagen maar geen stap vooruitgaan. Elke Surinaamse onderneming moet zich hiervan bewust zijn.”

Suriname maakt nu de Covid pandemie mee, welk een economische dip met zich heeft medegebracht waar bovenop ook een crisis van de Wereld economie de zaak verergerd. Maar als bedrijf moet je nagaan wat moet gebeuren om processen op gang te brengen en de oude processen aan te passen naar de nieuwe situatie. En deze donatie moet daaraan een bijdrage leveren. Wanneer de overheid goed equipped is, zullen wij Surinaamse ondernemers, ongetwijfeld de vruchten daarvan plukken.”

Foto-onderschrift: Fly Allways Directeur Amichand Jhauw overhandigt 10 laptops en 5 printers aan Ajai Moensi Directeur van het kabinet van de president.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: