Artiest Jurmic Partodongso: “Stay safe stay home”

Een van de Surinaamse talenten is Jurmic Partodongso. Hij was 10 jaren actief bezig met muziek. Hij is zanger en ook PR-persoon en MC geweest. Momenteel is hij CEO & Founder bij Jammie Variety in Taste. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij aan dat met de komst van de coronapandemie het stil ligt voor wat betreft muziek. Maar de vraag is wel groot naar vleesworst- & kip producten. Ik mag terugblikken dat ik als PR-persoon en MC mocht fungeren tijdens het concert van Didi Kempot, daarnaast als Mc voor diverse shows, huwelijken, feestjes.  Pr persoon zijn was een mijlpaal voor mij in de muziek branche. En dat heb ik als heel goed en leerrijk ervaren. Aan alle fans, ook de niet Javanen kunnen meeleven met de melodie. Elk lied van Didi Kempot heeft een boodschap, hij is er niet meer dat is part of life en het enige wat wij kunnen doen is zijn legacy voortzetten. Voor wat betreft de coronavirus zeg ik, “Stay safe stay home ” aldus Jurmic Partodongso. De artiest toont ook zijn Kookkunsten in zijn zaak Jammie Variety in Taste.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: