Dronken autobestuurder rijdt weg na aanrijding

De politie van Saramacca heeft op donderdag 23 juli de verdachte Shaamkoemer M. aangehouden en in verzekering gesteld voor het rijden onder invloed, waarbij hij na een aanrijding is doorgereden. Op woensdag 22 juli heeft deze verdachte omstreeks 15.45 uur een aanrijding veroorzaakt aan de Gangaram Pandayweg ter hoogte van kilometer 13. De veroorzaker is tegen een ander voertuig aangekomen. Na de botsing is de verdachte doorgereden. Hij werd toen achtervolgd en werd aan de Wayamboweg aangehouden. De bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol, althans zijn adem rook sterk naar alcohol. De verdachte verzette zich en weigerde mee te werken aan het onderzoek. In het belang van het onderzoek is Shaamkoemar ingesloten.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!