JoFeWa organiseert het Ronny Vlijter memorial snel damkampioenschappen

Jongeren Federatie Wanica (JoFeWa) organiseert in samenwerking met alle dam actoren onder auspiciën van de Surinaamse Dam Bond (SDB) het Ronny Vlijter memorial snel damkampioenschap. Dit toernooi wordt op zondag 2 augustus afgewerkt te Mulo Botromanki (Livorno) tegenover het Eddy Blackmanstadion. De inschrijving vindt plaats tot zondag 2 augustus om 11.30 uur. De wedstrijden starten om 12.00 uur. De senioren zullen een minimale bijdrage van SRD25 betalen bij de inschrijving. Er zal een wisseltrofee zijn van het Ronny Vlijter snel damkampioenschap, zodat het een terugkerend evenement wordt. Alle dammers van Suriname kunnen deelnemen aan dit toernooi. De groep zal worden verdeeld in drie groepen, te weten senioren (21 jaar en boven), VOS (vanaf 15 jaar tot en met 20 jaar) en 14 jaar en beneden (de jeugdigen). JoFeWa rekent erop dat alle 10 damverenigingen van Suriname zullen participeren. “Het lijkt dat zaken (Covid-19) nu aan het normaliseren zijn en sportzaken gedreven mogen worden. Na maanden kunnen onze dammers weer actief dammen in groepsverband. Het wordt een educatieve en leerrijke activiteit voor alle aanwezigen”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: