Bryan B: “Ik breng de tijd heel rustig door”

De populaire Bryan B kennen wij allemaal uit de Surinaamse muziekwereld. Het recentste nummer van Bryan B is “Onze Liefde”, met  zangeres Ingrid Simons. In een interview met Dagblad Suriname zegt de artiest dat hij vanwege de uitbraak van de corona pandemie zijn tijd heel rustig doorbrengt. “In het begin vond ik het geweldig; gewoon in bed liggen en niks doen; maar nu mag dat mij gestolen worden. Voor de rest ben ik bezig en maak ik nu songs voor het volgend Album. Wat betreft het Bryan B songfestival ben ik momenteel bezig met mijn eigen carrière en ik zal daarbij zeker ook weer aandacht besteden aan de talenten in Suriname” aldus de artiest. Bijlhout is een Nederlandse zanger van Surinaamse afkomst, hij is in de Bijlmer en ook op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo gehuldigd middels zijn benoeming tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. Hij verkreeg zijn populariteit en zijn bekendheid vanwege het feit dat hij, The Winner is… op SBS6 won. De zanger verdiende er één miljoen euro mee en investeerde flink wat in opnamen van het album ‘A night of soul”. Hij is live geweest op 1ste Paasdag, 12 april via de streamingdienst privépodium.live. Hij is ook deelnemer geweest tijdens The voice of Holland 2018/2019. Bryan B zijn laatste bezoek aan Suriname was op 02 januari 2019 voor cd opname met de Surinaamse zangeres Nisha Madaran. Het is ook nog de owru yari vandaag van de populaire zanger en hij viert op 25 juli zijn jaardag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: