Bestuurder motorcross overleden in ziekenhuis

De 32-Donnovan van Brussel is op woensdag 22 juli in het ziekenhuis bezweken als gevolg van de opgelopen letsels die hij had opgelopen bij een eenzijdig verkeersongeval.

Afgelopen vrijdag, op 17 juli 2020 is Van Brussel betrokken geweest bij een verkeersongeval in een zijstraat van de Kwattaweg in het politieverzorgingsgebied van Munder. Hij raakte ernstig gewond en was sinds toen niet meer aanspreekbaar. Als gevolg van de verwondingen liet hij woensdag het leven in het ziekenhuis. Op die bewuste dag van vrijdag was de bestuurder op een motorcross. Door tot nog toe onbekende reden verloor Donnovan de controle over het stuur en botste tegen een stilstaand voertuig dat langs de weg was geparkeerd. De achterruit van het voertuig is door de aanrijding aan diggelen gegaan en de bestuurder van de cross viel met zijn hoofd op het asfalt.

Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 31.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: