Tankwagen vol met diesel gaat over de kop

De politie en de brandweer kregen op dinsdag 21 juli omstreeks 09.15 uur een melding van een eenzijdig verkeersongeval te Bigi Poika op weg naar Apoera. Het betreft in deze een tankwagen die vanuit Paramaribo richting Apoera reed. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de vrachtwagen kennelijk een lekke band kreeg met als gevolg dat de bestuurder de controle over het stuur verloor en van de weg raakte. De vrachtwagen, gevuld met vermoedelijk diesel, is over de kop gegaan. Op dat moment zaten twee personen in die vrachtwagen die voor de komst van de brandweer naar de Spoedeisende Hulp werden vervoerd. Zij hebben vanwege het ongeval letsels opgelopen. De brandweer is niet aan te pas gekomen zegt Pinas.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: