President Chandrikapersad Santokhi & echtgenote ontvangen felicitaties vanuit Bollywood/ filmindustrie

Na de inauguratie van de Surinaamse regering met als president de populaire Chandrikapersad Santokhi was het huwelijk voor de huidige president de eerstvolgende grote stap. Op zondag 19 juli is het echtpaar Chan Santokhi en Melissa Seenacherry in het huwelijksbootje gestapt. Vervolgens hebben zij uit alle lagen de felicitaties mogen ontvangen, zo ook van topzangers uit de filmindustrie namelijk Anup Jalota, Kumar Sanu en Madhushree en Bollywood acteur Shakti Kapoor. Zij brachten allemaal hun felicitaties over aan Chandrikapersad Santokhi vanwege het presidentschap en aan het echtpaar vanwege hun huwelijk. Kumar Sanu kennen wij van zijn liederen “Tu Pyar Hai Kisi Aur Ka”, “Dheere dheere se meri zindagi mein aana”. Kumar Sanu zei in zijn videoboodschap, “mijn goede vriend, Chandrikapersad Santokhi, we zijn ook heel blij dat u de president bent geworden van Suriname. En ook de felicitaties met uw huwelijk. Er is goede hoop dat u met uw team Suriname vooruit zult brengen, nogmaals Suriname en ook ‘bhabi ji’(zwageres) gefeliciteerd met het huwelijk”. Anup Jalota zei, “ Ik feliciteer Shri Chandrikapersad Santokhi met het feit dat hij de president is geworden van Suriname. Het is een feit om echt trots op te zijn dat iemand met Indiase roots nu president is van Suriname, het land dat bekend staat als onze kleine ‘Bharat’(India), we zien het niet als een aparte land. De hartelijke felicitaties met dit nieuw leven en ook met het huwelijk”. Madhushree zei, “goede vriend, honorable/ eerwaarde Chandrikapersad Santokhi is president geworden. Ik ben er heel blij om en tegelijkertijd de hartelijke felicitaties aan hem en Melissa met het huwelijk”. Acteur Shakti Kapoor zei “ ik wil uit het diepste van mijn hart namens mij en mijn gezin de felicitaties overbrengen. Heel fijn dat U, beste kameraad Chandrikapersad Santokhi, met uw Indiase roots nu president bent. Ik ben er echt trots op, ik ben ook eens naar Suriname geweest, een heel mooi land waar mensen elkaar veel liefde geven. Ik voel me thuis in Suriname. Nogmaals gefeliciteerd met het presidentschap, let a.u.b. goed op uzelf  en op uw uw gezin en ook onze felicitaties met jullie huwelijk. Zo gauw de kans daartoe zich voordoet zal ik zeker naar Suriname komen” aldus de acteur.  De videoclips zijn terug te bekijken op sociale media en worden flink gedeeld.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: