Nog twee personen overleden als gevolg van Covid-19

Uit betrouwbare bron verneemt Dagblad Suriname dat vandaag weer 2 personen het leven hebben gelaten als gevolg van covid-19. Beide personen waren opgenomen in het Wanica ziekenhuis. De teller op de covid-19 teller staat nog op 21 doden, omdat die met het nieuwe beleid slechts eenmaal, en wel om 20:00 uur wordt bijgewerkt.

Formeel wordt in Suriname nog “code rood” gehanteerd, wat staat voor verspreiding binnen de gemeenschap met onbekende bron, maar volgens de PAHO zouden we al in de volgende fase van code paars zijn, wat inhoudt dat de beheersing van de verspreiding niet mogelijk is. Volgens de covid website zouden er op dit moment 416 actieve gevallen zijn.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel toe.

error: Kopiëren mag niet!