Boulevard Groningen weer toegankelijk

Geen naleving Covid-maatregelen

Vanwege de stringente lockdown-maatregelen was de boulevard te Groningen niet toegankelijk voor het publiek. Met de verzachting van de Covid-maatregelen zijn de lintjes aan de hutten verwijderd. Daardoor begeven mensen zich daar naartoe alsof er niets aan de hand is met Covid-19; niet eenieder draagt een mondmasker en de social distance van 1,5 meter afstand wordt evenmin in acht genomen. De krant verneemt dat er aldaar geen sprake is van controle op de naleving van de Covid-maatregelen. De bewoners van Saramacca zijn om die reden verontrust; de Covid-teller staat al op 371 actieve gevallen en met zo een gedrag kan het aantal Covid-gevallen alleen maar toenemen. De bewoners doen een beroep op het Covid-managementteam om controle uit te oefenen in dit district.

error: Kopiëren mag niet!