59-jarige vrouw 30ste verkeersdode

De 59-jarige duorijder, Ivonne Westerloo heeft woensdagavond het leven gelaten in het verkeer.

Zij zat samen met een manspersoon op een bromfiets en zij reden over de Coesewijnestraat. Ter hoogte van de Tyronneweg probeerde de bromfietser de weg over te steken. Door onoplettendheid doorkruiste de bromfietser het pad van de autobestuurder met het noodlottig gevolg. De duorijder was op slag dood en de bestuurder van de bromfiets klaagde van pijn over zijn heel lichaam. Hij liep inwendige kneuzingen op en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij ter observatie is opgenomen.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de automobilist onder invloed van alcohol verkeerde. Hij was stomdronken, zegt de politie. In het belang van het onderzoek is deze dronken bestuurder in verzekering gesteld. Deze aanrijding is niet aan zijn schuld toe te wijten, maar vanwege het feit dat hij onder invloed reed is hij de bak ingestuurd.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: