2de editie Stay Home Osso Fessa

The Boss Promotions & KRS Royal in samenwerking met Triple R Promotions organiseren de 2de editie van Stay Home Osso Fessa op het digitaal platform. De eerste editie is succesvol geweest. De organisatie en leden van de muziekgroepen hebben zelfs telefoontjes ontvangen van fans/ muziekliefhebbers om ter plekke aanwezig te zijn, maar helaas is dit slechts digitaal te volgen, gezien de situatie. Het geheel staat gepland voor zaterdag 25 juli. Ook deze organisatie neemt de covid maatregelen in acht. Het publiek mag dit keer genieten van optredens door muziekformaties Dance Machine, No Merxi, Sweet Melodies Bombay Gang, Dj Crazy Needle, Dj Faried, Krishwam Chedi. De kijkers mogen zoals de naam Stay Home Osso Fessa, een heel feestelijke sfeer verwachten. De organisatie heeft als doelstelling om ondanks alles voor entertainment te zorgen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: