Phone Bhoot: Katrina Kaif, Siddhant Chaturvedi, Ishaan Khatter in horror-comedy

Acteurs Katrina Kaif, Siddhant Chaturvedi en Ishaan Khatter gaan voor het eerst samenwerken in Phone Bhoot. Aangeprezen als een horror-komedie, zal het komende project worden gefinancierd door Farhan Akhtar en Ritesh Sidhwani’s Excel Entertainment. De makers deden de aankondiging maandag door een clip te delen met de drie acteurs.

Gurmeet Singh is Phone Bhoot’s regisseur. De schrijvers zijn Ravi Shankaran en Jasvinder Singh Bath. Het zal naar verwachting later dit jaar worden opgenomen en de release is in 2021.

Andere aankomende projecten van Excel Entertainment zijn KGF: Chapter 2 en Toofan.

Aan de andere kant wacht Katrina Kaif op de release van Sooryavanshi tijdens Diwali dit jaar. The Suitable Boy van Ishan Khatter verschijnt binnenkort op Netflix. Siddhant Chaturvedi daarentegen heeft Bunty Aur Babli 2 in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: