Bollywood feliciteert Naseeruddin Shah met 70e jaardag

Naseeruddin Shah is 70 jaar oud geworden en zijn Bollywood collega’s, waaronder Anil Kapoor, Urmila Matondkar en Anubhav Sinha, stuurden hem via social media hartverwarmende wensen.

Anil Kapoor deelde via Twitter een foto van zichzelf en Naseeruddin tijdens de opnamen voor hun romantische-drama Woh 7 Din uit 1983 en schreef dat de ontvanger van de Padma Bhushan van grote invloed is op hem.

Urmila Matondkar, die de rol vertolkte van Naseeruddin Shah’s dochter in Shekhar Kapur’s klassieker Masoom, deelde ook foto’s van zichzelf met de acteur – een van de film uit 1982 en een andere van een paar jaren geleden. Ook zij wenste hem een fijne verjaardag. Verder felicteerden filmmaker Anubhav Sinha en acteur-regisseur Danish Husain de jarige.

error: Kopiëren mag niet!