Geen CBI onderzoek in Sushant Singh Rajput’s zaak

Sinds Sushant Singh Rajput’s dood op op 14 juni, eisen zijn fans en vriendin, actrice Rhea Chakraborty, een CBI-onderzoek naar zijn dood.

Anil Deshmukh, minister van Binnenlandse Zaken van Maharashtra, heeft gezegd dat er geen CBI-onderzoek nodig is naar de zelfmoordzaak van acteur Sushant Singh Rajput, aangezien de politie van Mumbai in staat is om het onderzoek uit te voeren.

‘Ik heb de tweets en de campagne gezien. Maar ik denk niet dat een CBI onderzoek nodig is. De politie van Mumbai is bekwaam genoeg om dergelijke gevallen te behandelen en onderzoekt elk aspect van de zaak, inclusief professionele rivaliteit. Op dit moment zien we geen tekenen van vals spel. Details van het onderzoek zullen worden gedeeld zodra het is voltooid.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: