Artiest SÂVI: “nummer ‘mooi zoals je bent’ op groter platform na reacties”

Surinaams talent Sharesso Lanti heeft als artiestennaam SÂVI. Hij is naar zijn zeggen, een zeer fraaie jongeman die met zijn muziek mensen zowel nationaal zowel internationaal wilt raken en motiveren. In een interview met Dagblad Suriname geeft de artiest  mee dat het begon met muziek in kerk. “Nadat ik mijn talent had ontdekt, heb ik meegedaan met verschillende songfestivals zoals Youth Voice en de 101 Bryan B songfestival. Het nieuwste nummer uitgebracht door mij heet “mooi zoals je bent”. Enkele andere nummers gedaan door mij zijn, ‘echte gevoel’, ‘Vijf zielen’, ‘Niemand’ etc.. De reacties op mijn allernieuwste nummer “mooi zoals je bent” hebben mij gedreven om het uit te brengen op een groter platform. Hierbij heb ik namelijk veel video’s binnen van kinderen met beperkingen van hun ouders. Het heeft opmerkelijk goed opgepakt in de samenleving en dat voelt natuurlijk goed. Daarnaast heb ik ook mijn bedrage mogen leveren op worldcpday en heel veel inspiratie uit gehaald. Ook fans wachten op een EP of album. Dat komt dit jaar nog, maar de datum is even geheim. Mijn focus is R&B/ Soul/ Gospel/ maar de komende jaren meer op R&B omdat wij dat ook nodig hebben in Suriname” aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: