Henry Mac Donald pleit voor meerdere lokale bodybuilding wedstrijden

Oud-bodybuilder en diplomaat, Henry Mac Donald, is er trots op dat de bodybuilder Mark Tjon woensdag advocaat is geworden. Hij zei dat hij niet twijfelt aan bodybuilders, omdat deze altijd gedisclipineerd te werk gaan. Mac Donald die in de jaren 90 startte aan zijn bodybuilding carrière behaalde in dezelfde periode zijn graad van meester in de rechten. De jurist heeft ook meegedaan aan wedstrijden en heeft ook enkele prijzen in de wacht weten te slepen. Top bodybuilder Eddy Wilsen was eens zijn tegenstander. Een ernistge beenblessurezette in het jaar 2016 een streep door zijn bodybuilding carrière. Hij is nu volledig hersteld en zegt dat hij de gym weer zal instappen, maar zal alleen werken aan zijn fitness. Mac Donald zegt dat er in de toekomst meerdere bodybuilding wedstrijden gehouden moeten worden in Suriname. Hij vindt één toernooi te weinig. Op dit moment worden alleen de nationale kampioenschappen gehouden. Mac Donald zegt wel dat de landen Guyana en Frans-Guyana regelmatig bezocht worden. De laaste jaren domineert Suriname met bodybuilding en sleept alle prijzen in de wacht. Tenslotte pleit Mac Donald voor een internationale bodybuilding wedstrijd waarbij Suriname, Guyana en Frans-Guyana het tegelijkertijd op nemen tegen elkaar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: