Biden’s verbreding van de kloof met Trump

Joe Biden blijft de verontruste zittende Donald Trump leiden in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen in november, volgens de laatste opiniepeilingen.

Het gemiddelde van de RealClearPolitics opiniepeiling toont de vroegere Vicepresident en 2020 Democratische presidentiële kandidaat hoopvol, Joseph R. Biden Jr. is 8.6 procentpunten voor zittende Republikeinse President Donald J. Trump, die naar een tweede ambtstermijn streeft.

Recente peilingen tonen aan dat Trump uitglijdt over de kwestie van de economie – ooit de hoeksteen van zijn herverkiezingscampagne. De kiezers geloven ook dat Biden beter zou zijn in de aanpak van de coronaviruspandemie, die in de hele Verenigde Staten een ravage aanricht.

De Amerikaanse verkiezingen worden gehouden op dinsdag 3 november 2020.

2020 Verkiezingsupdates: Opiniepeilingen suggereren dat Trump zijn slag om de economie verliest (New York Times)…
2020 Algemene verkiezing: Trump vs. Biden (RealClearPolitics)
2016 Algemene verkiezing: Trump vs. Clinton

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: