Wat spreekt u…?

Wij zien dat woorden kunnen breken of bouwen. Een mens vrij maken of in veroordeling brengen. Gesproken woorden hebben kracht en kunnen goed of kwaad doen en laten manifesteren. Een mens (ieder mens), is verantwoordelijk voor zijn woorden. Woorden kunnen een volk en hele natie vooruitbrengen of in het achtergrond laten storten. Woorden worden terug gekaatst net als een boemerang!

Laten wij even uitspraken evalueren van mensen in de laatste tijden;

“Santokhi wordt geen president,..over my dead body” (Hoeveel dead body’s zijn er nu?)

“Ik wens het volk slapeloze nachten” (wie heeft nu slapeloze nachten? Ik niet)

“Wi eh feti den…a tafra eh draai” (welke “tafra” draait nu?)

“God heeft op mijn hart gelegd dat iedereen mij $50 moet geven om rijk te worden of koers van 1 op 10”(God  heeft gezegd,..waar en wanneer? Of droom ik?)

Wel, ik wacht nog om in Dubai te zijn en ook een ATM machine te hebben, of op  fly-overs  te rijden in de drukte van het verkeer of in de trein te stappen.

Zoveel voor woorden.

Leugens en bedrog is overal te zien…zelfs in plaatsen die voorbeeldig moeten zijn.

De mensheid moet elkaar zien als mensen die afhankelijk zijn van het welzijn van elkaar, voor de ontwikkeling van elkaar en als natie als geheel. Spreek daarom hoe het een gezond mens betaamd ​​en laat verandering zijn in uw praatwijze en ook in deze natie.

Mensen worden vernietigd door gebrek aan kennis. Maar ware kennis is macht om een ​​volk te bevrijden van toxine-ideologieën en om voor de waarheid te staan, want gezonde woorden hebben hun plaats in een gezonde natie.

Terug naar positieve, constructieve en gezonde woorden!

De nieuwe regering heeft een grote taak om Suriname weer omhoog te brengen. Geef de President en de partners de positieve woorden en zegeningen die nodig zijn om een gezond Suriname terug te doen keren en to make Suriname great again!             

Dr. M. Raj Singh (Arts / ASCP, MD).  Primus Non Nocere (doe eerst GEEN kwaad) Stichter / Apostel van de Bevrijdingskerk van Jezus Christus Stichter / Direkteur van de Duchenne Spier Dystrofie Stg. Stichter / Direkteur van Kinderhuis Elim van de Heer E-mail: [email protected]     18/7/20

error: Kopiëren mag niet!