Mark Tjon, Mr Suriname 2017, is advocaat geworden

De Surinaamse bodybuilder Mark Tjon behoort tot één van de nieuwe advocaten die het land afgelopen woensdag erbij heeft gehad. Mark Tjon werd Mr Suriname in het jaar 2017 en hij doet nog steeds mee aan bodybuilding wedstrijden. Mark Tjon zei het volgende op zijn facebookpagina: “Met het bereiken van deze mijlpaal wil ik de Almachtige prijzen voor de kracht, gezondheid, drive en toewijding om altijd harder te pushen en te werken en nooit echt op te geven. Ik bedank ook mijn ouders die mij en alle anderen die mij bijstonden tijdens deze reis en altijd steunden; want er waren ook wel momenten waar ik mijn doelen wilde opgeven. Grote dingen kosten tijd en komen tot degenen die hard blijven werken en in zichzelf geloven. Laat niemand je ooit vertellen dat je iets niet kunt doen! Het maakt niet uit hoe vaak je faalt. Geef het gewoon niet op en probeer altijd weer je best te doen. Voor degenen die niet veel  van mijn bodybuildingcarrière weten. Het was ook niet gemakkelijk voor mij. Ik behaalde de 2e, 4e, 3e en 5e plaats voordat ik de titel van Mr Suriname behaalde. Denk er altijd aan: een winnaar is enkel een verliezer die nooit opgeeft en altijd een andere keer weer probeert. Met dit gezegde heb ik uiteindelijk steeds mijn doelen bereikt. Hiermee wil ik bewijzen dat niets onmogelijk is als je de juiste mentaliteit hebt en jij je ervoor inzet. Dus, een  goed advies: droom groot, werk hard en geef nooit op”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: