Eerste werkdag president Santokhi

Vandaag is de eerste werkdag van Z.E. Chan Santokhi als President van de republiek Suriname. De president heeft zijn werkruimte in het paleis officieel in gebruik genomen. De dag is begonnen met de inzegening van de werkruimten van de nieuwe president. De dag gaat door met gesprekken met buitenlandse regeringsleiders en of hun vertegenwoordigers. Hieromtrent volgt er nadere berichtgeving.

De President heeft ook uitgebreid overleg gevoerd omtrent de agenda van de eerste Regeringsvergadering, alsmede over de zaken die met prioriteit aangepakt dienen te worden. Dit periodiek overleg zal op wekelijkse basis plaatsvinden.

Al bij al een lijvig schema. De president is zijn taak vol goede moed begonnen. Dit in de wetenschap dat er lange dagen en moeilijke besluiten voor hem liggen.

Het sterk en gedreven ministersteam biedt tezamen met de gepassioneerde Vice President echter de nodige garanties op een stabiele toekomst.

De wil is aanwezig, de kennis en kunde ook. De inzet en onderlinge ruggesteun van de totale Surinaamse gemeenschap zal echter nodig zijn en daarop rekent President Santokhi. Sranan sa wini. Gado na wi fesi man

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: