Vaani Kapoor over haar eerste co-ster Sushant Singh Rajput

Vaani Kapoor debuteerde in 2013 met ‘Shuddh Desi Romance’, een film waarin ook Sushant Singh Rajput en Parineeti Chopra te zien waren. In zeven jaar tijd is Vaani erin geslaagd een reeks A-lijst co-sterren te hebben van Hrithik Roshan in ‘War’ tot Ranveer Singh in ‘Befikre’ en Ranbir Kapoor in de aankomende release ‘Shamshera’. Zoals elke acteur wiens eerste film speciaal is, heeft Vaani goede herinneringen aan het werken met Sushant in haar debuutproject. In een exclusieve chat met ETimes sprak Vaani over haar herinneringen aan het werken met Sushant, het omgaan met angst en sociale media-toxiciteit, haar aanstaande project ‘Bell Bottom’ dat midden in de pandemie zal worden opgenomen en haar zeer persoonlijke boodschap voor het jaar 2020! Hier zijn fragmenten van haar gesprek met ETimes.

Over de samenwerking met Sushant in ‘Shuddh Desi Romance’ zegt Vaani: “Ik ontmoette hem voor het eerst bij YRF, het was een lezing sessie en ook Manish Sharma was erbij. Ik herinner me dat ik binnenkwam en Sushant gaf me de warmste glimlach. Je weet wanneer je dat gevoel van troost van iemand krijgt, ook al ken je ze niet zo goed omdat ze je met liefde en warmte behandelen. Sushant was erg behulpzaam en lief. Gedurende de hele film was hij erg lief voor mij. Hij was zo getalenteerd, als ik hem nu in ‘Dil Bechara’ zie, realiseer ik me gewoon wat een goede acteur hij was. Die leegte zal er altijd zijn voor ons allemaal. Het maakt je somber als je denkt aan wat er is gebeurd. Sushant was mijn eerste co-acteur, dus dat zal altijd een speciale herinnering blijven. ‘

Vaani’s volgende film ‘Bell Bottom’ begint midden in de wereldwijde pandemie met opnames in het VK. Over de voorzorgsmaatregelen die ze zal nemen tijdens het opnemen van ‘Bell Bottom’ zegt Vaani: ‘Het spreekt voor zich dat we extra voorzichtig zullen zijn en zoveel mogelijk preventieve maatregelen zullen nemen. “

De actrice hoopt dat dit jaar spoedig afgesloten kan worden en er een nieuw jaar mag beginnen vol geluk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: