Sonam Kapoor reist naar Londen tijdens pandemie coronavirus

Actrice Sonam Kapoor, die langer dan een maand in de stad was, is tijdens de pandemie van het coronavirus teruggevlogen naar Londen. Kort voordat het reisverbod in maart werd opgelegd, vloog Sonam samen met haar man Anand Ahuja vanuit Londen naar Delhi. Het duo arriveerde in Mumbai, een dag voor de verjaardag van de acteur op 9 juni, en verbleef sindsdien in de stad. In een reeks Instagram-verhalen op maandagavond uploadde Sonam foto’s van de vlucht met als onderschrift: “Londen, ik ben terug … Zo mooi. “Onlangs vertelde de 35-jarige dat ze haar filmploeg en het staan op de set mist, omdat alle filmopnames gestopt waren vanwege de door het coronavirus veroorzaakte landelijke lockdown. Sonam was voor het laatst te zien in de romantische komedie The Zoya Factor uit 2019 met Dulquer Salmaan in de hoofdrol.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: