Vijf nieuwe gevallen coronavirus in Guyana…

-110 gevallen voor de regio’s 1 en 7 sinds 12 juni

Vijf nieuwe gevallen van het nieuwe coronavirus werden woensdag in Guyana geregistreerd in Regio’s Een en Zeven. Sinds 12 juni zijn er al 110 gevallen bijgeschreven volgens de Deputy Chief Medical Officer.

Tijdens de dagelijkse update van het Ministerie van Volksgezondheid COVID-19 werd aangekondigd dat er vijf nieuwe gevallen werden geregistreerd, waardoor het totaal aantal positieve gevallen in Guyana toenam tot 313, terwijl er 39 nieuwe tests werden uitgevoerd. Het totale aantal tot nu toe geteste personen in het land bedraagt nu 3.418. De Deputy Chief Medical Officer, Dr. Karen Gordon-Boyle, verklaarde dat ongeveer 50% van de totale gevallen in Guyana tot nu toe 156 personen zijn hersteld.

Er zijn momenteel 139 actieve gevallen die zich in institutionele isolatie bevinden en 10 personen zitten in institutionele quarantaine, terwijl er nog 5 personen in de COVID-19 Intensive Care Unit (ICU) zitten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: