Anything International/ Jivi Malhoe: “ Een beroep op autoriteiten namens ons die van horeca leven”

De organisatie Anything International staat bekend om het organiseren van evenementen. Ook als evenementenplanner. Jivi Malhoe geeft aan in een interview, “ wij van Anything International hebben al maanden, vanaf 10 maart geen evenementen meer kunnen organiseren. We zijn ten volste mee aan het doen met de veiligheid en te zorgen dat alles vlot verloopt. Daarom houden wij ons ook echt aan alle regels. Ik wel graag een beroep doen op de autoriteiten, desbetreffende persoon met de opties om openlucht feestjes te doen met in acht neming van de maatregelen. Bijvoorbeeld het kleiner aantal mensen, als een club 300 mensen aan kan dan terugbrengen naar 100 mensen. Zodoende zouden wij als organisatie toch nog een inkomen hebben, al is het een beetje minder dan normaal. De vijfde maand is al voorbij en wij hebben in die hele periode geen evenementen kunnen organiseren. We moeten ons personeel desondanks door betalen. We leven als organisatie met het geven van vertier en plezier aan de mensen. Wij zitten nu dus helemaal zonder inkomsten, maar de vaste lasten die blijven. Het leven gaat ook normaal door, we hebben via KKF en nog ergens geprobeerd om steun te krijgen van de overheid. Maar jammer om het te zeggen, het geheel is slecht georganiseerd en we zijn aan ons lot overgelaten. Ik begrijp dat we Suriname niet kunnen vergelijken met anderen landen, maar in Nederland bijvoorbeeld worden organisaties wel voorzien van een bedrag waardoor zij niet doodbloeden. Wij hebben digitaal het Surinaams publiek mogen entertainen en dit uiteraard met groot succes. Maar uiteindelijk verlangt de kijker ook om het echt, live mee te maken. We hebben niets verkeerds gedaan, we hebben geen regels overtreden, we hebben juist de preventie tips gedeeld met de gemeenschap in verschillende talen. Dit via de kranten en sociale media. Ook Dagblad Suriname heeft hieraan meegewerkt. De organisatie Anything International/ evenementenplanner heeft getracht om de mensen zoveel als mogelijk op het hart te drukken om zich aan de regels te houden en dat wij elkaar zo veilig mogelijk benaderen.” aldus Malhoe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: