Sanjay Leela Bhansali wilde Sushant Singh Rajput als Ankita Lokhande in Bajirao Mastani

Er wordt gezegd in berichtgevingen dat Sanjay Leela Bhansali constant rollen aanbood aan Rajput die hij niet kon accepteren. En niet alleen Rajput, zijn toenmalige vriendin Ankita Lokhande kreeg ook een itemnummer aangeboden in Bajirao Mastani. Een bron dichtbij het project informeert : “Dit was nadat Sushant nee had gezegd tegen Bajirao Mastani. Bhansali plande een uitgebreide lavni song-and-dance met Ankita Lokhande die prominent in de film zou zijn. De heer Bhansali was van plan om Anikta’s nummer bekendheid te geven, ondanks Priyanka Chopra en Deepika Padukone deel uitmaakten van de cast. Dus wat ging er mis? Blijkbaar wilde Bhansali Ankita voor een deal met drie films die ze weigerde te ondertekenen. In plaats van een andere grote actrice te ondertekenen om het itemnummer te doen, liet SLB het nummer van Bajirao Mastani vallen toen Ankita er nee tegen zei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: