Netflix wint het van Amazon

Sinds de bioscoopzalen in maart zijn gesloten vanwege de coronavirus pandemie, zijn Bollywood-producenten richting de OTT-platforms gegaan voor de release van hun filma. Terwijl Ajay Devgn, Akshay Kumar, Alia Bhatt, Vidya Balan, Amitabh Bachchan, Ayushmann Khurrana en Abhishek Bachchan de release van hun films op verschillende OTT-platforms al hebben bevestigd, zijn er veel andere sterren die zich opmaken voor hun digitale debuut. Bollywood Hungama heeft exclusief vernomen dat streaming gigant Netflix de Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare van Ekta Kapoor heeft ingepakt met Konkona Sen Sharma en Bhumi Pednekar.

Het verhaal in deze film gaat over twee nichten en het geheim dat zij delen. Vikrant Massey heeft er een belangrijke rol in.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: