Fysiotherapeut Anouska Audhoe: “we zijn voorzichtig/ het geven van een knuffel is tegenwoordig blijkbaar alleen binnen het gezin gangbaar”

De fysiotherapeut is expert betreffende de houding en de beweging van mensen. Het was onder normale omstandigheden gewoon om elkaar een knuffel te geven. Fysiotherapeut Anouska Audhoe van Move4Life Fysiotherapie Suriname geeft het volgende mee in een interview met Dagblad Suriname, “ in normale omstandigheden konden wij als mens elkaar graag met een brasa/ knuffel ontvangen. Maar met de komst van de corona pandemie is het een ander verhaal geworden. We moeten ons zoveel als mogelijk stipt houden aan de maatregelen waaronder 1.50 meter afstand houden, handen wassen, mondkapje op, etc. Uit gesprekken kunnen wij halen dat men nu extra voorzichtig en zelfs angstig is om fysiek in aanraking te komen met mekaar of te wel elkaar een knuffel te geven. Momenteel is het bij bezoek thuis direct denken aan hand sanitizer. Dit lijkt op den duur paradigma te gaan worden. Maar uiteraard, je gezondheid staat op de 1ste plaats. Ook bij Move4Life Fysiotherapie Suriname houden wij ons aan de regels. Wij helpen iedereen zoals voorheen volgens afspraak met inachtneming van de maatregelen” aldus Anouska Audhoe

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Ook wel, bewegingsapparaat genoemd. Een fysiotherapeut kan je helpen pijn te verminderen en het lichaam beter te laten functioneren door verschillende behandelingen, oefeningen of het aanbrengen van bepaalde ondersteunende hulpmiddelen. Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten door je eerst te onderzoeken en vragen aan je te stellen. Vervolgens stelt de fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: