Eigenaar herkent gestolen stier bij inkoop

Een man is afgelopen zondagmiddag een stier gaan kopen te Clevia. Ter plaatse aangekomen zag hij een stier die gelijkenissen vertoonde met een stier van hem die sinds januari 2020 was gestolen. De eerste eigenaar schakelde de politie in, omdat hij sterk het vermoeden had dat het dier dat hij aantrof eerder aan hem toebehoorde. De politie is na de melding ter plaatse geweest en het bleek dat deze verkoper het beest had gekocht bij een andere meneer. De politie heeft beide verkopers aangehouden en overgebracht. Uit de verhoren van deze verdachten blijkt dat hij de stier van iemand heeft gekocht en doorverkocht aan de tweede verkoper alwaar de eigenaar de stier was gaan kopen. Na afstemming heeft de politie beide verdachten met een ernstige waarschuwing heengezonden. De verkoper had de stier voor SRD 7000,- gekocht en verkocht het voor SRD 9000,- aan de rechtmatige eigenaar. De politie heeft beide verdachten heengezonden en de stier afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. De werkelijke dief wordt nu ter zake opgespoord.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: