Carrière van artiest Sebastian Abionie

Een jonge opkomende talent is Sebastian Abionie. Hij is meer bekend als Seba en is afkomstig uit het klein Marron-dorp ‘Cottica. Hij heeft op 05 juli jongstleden zijn debuut EP gelanceerd. Dagblad Suriname heeft vernomen dat Abionie zijn roots nimmer is vergeten. Zijn droom van 2019 is met de release van dit nummer uitgekomen. Speciale dank hierover gaat naar  #WeDemBossMusic. De jonge entertainer is getekend bij dit label onder leiding van topproducer Roberto ‘The Gboss Banel. Zijn EP is momenteel exclusief op Trackdrip te beluisteren. Seba heeft ook gewerkt met Moohglie, AnnySoulcatcher, PorkeVos en Otje man. Verder kreeg hij van een Nederlandse upcoming producer een beat opgestuurd. Hj deed de opname van het nummer “’Switie Kiyoo” hierop. De twee nummers “Cottica” en  “Belenki Mofu” waren hitsongs begin 2020.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: