Bisschop Steve Meye vraagt namens God 50 US dollars aan kerkgangers

Bisschop Steve Meye vindt het heerlijk om al 18 jaren vrij van schulden te leven. Dat is althans de boodschap die hij aan kerkbezoekers had tijdens één van zijn recente diensten. Op social media gaat een video viraal waarop te zien is hoe Meye, die de afgelopen 10 jaren geestelijk adviseur van president Desi Bouterse is geweest, mensen probeert te overtuigen om in opdracht van God, 50 US dollars te doneren aan de kerkorganisatie. “De Heer heeft het op me hart gelegd om u uit te dagen om een speciaal offer te brengen naar de samenkomst op zondag 2 augustus. De Heer heeft mij gezegd hij wilt mensen in deze moeilijke tijd vrijzetten van alle schulden. De Heer heeft mij gevraagd om u uit te dagen om 50 US dollars als speciaal zaad te zaaien voor uw vrijheid”, zei Meye aan zijn volgelingen. Degenen die niet over Amerikaanse dollars beschikken, kunnen de tegenwaarde tegen een koers van SRD 10 hanteren. Ook de koers van SRD 10 komt naar zeggen van Meye, in opdracht van de Heer.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: