BID team houdt drugskoerier aan op de J.A.P. luchthaven

Het BID team van de politie heeft op zaterdag 11 juli de 22-jarige Rafael V. aangehouden op de J.A. Pengel internationale luchthaven te zanderij. Rafael stond op het punt Suriname te verlaten na zijn vakantie hier te lande doorgebracht te hebben. Hij viel bij de visitatie door de mand toen 40 cocaïne bolletjes in zijn onderbroek, dichtbij zijn geslachtsdeel, werden ontdekt.

Rafael werd aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Rafael heeft verklaard dat hij de drugs naar Nederland wilde smokkelen. Voorts dat hij Euro 1500,-. zou ontvangen van zijn opdrachtgevers als het hem gelukt was de bolletjes met cocaïne af te leveren in Nederland. Dit zou de tweede keer zijn dat Rafael cocaïne wilde smokkelen vanuit Suriname naar Nederland. De eerste keer is het hem gelukt door de controle te komen zowel in Suriname als in Nederland. Rafael bezit de Nederlandse nationaliteit en beweert dat hij student is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: