Reeds meer dan 800 covid-19 besmettingen gemeten in Suriname

Vandaag werden de cijfers op de covid-19 website weer bijgewerkt.

In plaats van 236 actieve gevallen, dat was gisteren nog zo, zijn er op dit moment 240 actieve gevallen. Het aantal positief gediagnosticeerde ging van 780 naar 801 en dat betekent dat indien de huidige trend zich voortzet, we in 2 weken tijd het onprettige getal van 1000 weleens zouden kunnen bereiken.

Van alle 801 gevallen zijn nu 543 genezen verklaard, 6 personen liggen nog op de Intensive Care, en er zijn 168 in quarantaine. Het cijfer van Loss to Follow Up staat nog stabiel op 10, alsook het cijfer van sterfgevallen op 18.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel, en wij herinneren u eraan de covid-19 maatregelen waar mogelijk in acht te blijven nemen zodat we met z’n allen gezond blijven.

error: Kopiëren mag niet!