Introductie van Kalender Waldy Simson met video

De introductie van de Kalender Waldy Simson zal plaatsvinden middels de video “Hope”. Dit zal gebeuren rond 18 juli. In een interview met Dagblad Suriname geeft Waldy Simson mee: “Hope is gemaakt op basis van beelden door mijn persoon gemaakt  in Zuid-Afrika. De video en publicaties in het kader van Kalender Waldy Simson zullen, onder andere, via Facebook en Whatsapp te zien zijn.” Veelzijdig kunstenaar Waldy Simson heeft zijn gedicht Hoop geschreven rond en opgedragen aan Nelson Mandela. Hij is op zondag 12 juli jongstleden begonnen met Nelson Mandela, wiens geboortedag op zaterdag 18 juli aanstaande herdacht zal worden. Deze publicatie is de eerste uit de Kalender Waldy Simson. Uit zijn gemaakte beeldend en geschreven werk zal hij maandelijks publiceren rond onder andere de geboortedag van een wereldburger, een universeel thema, een belangrijk Surinaams gebeuren en Surinaamse kunstenaars. Er kunnen publicaties verwacht worden over Michael Jackson, Erwin de Vries, John Nelom, Sophie Redmond, Orlando Emanuels, slavernij, ware liefde en het grensoverschrijdend fenomeen Kunst.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: