Rekha’s Mumbai bungalow verzegeld door BMC

Na Karan Johar, Janhvi Kapoor en Aamir Khan’s staf, is de bewaker van ervaren actrice Rekha positief getest op COVID-19. Haar bungalow in Mumbai is verzegeld door de burgerorganisatie BMC.

De bungalow van Rekha ligt in het Bandstand-gebied van Bandra, Mumbai, en heet Sea Springs. Volgens berichten zijn er altijd twee bewakers die haar huis bewaken. Een van hen is een paar dagen geleden COVID-19 positief getest en wordt behandeld in een faciliteit in BKC, Mumbai.

BMC heeft ook het hele gebied gereinigd. Rekha of haar woordvoerder heeft echter nog geen officiële verklaring afgelegd.

Vorige maand testte een van de zeven huispersoneelsleden van Aamir Khan positief op het coronavirus. Het ging om twee van zijn lijfwachten en zijn kok. Daarna liet zijn hele familie zich testen en waren de berichten negatief. Eerder testten de medewerkers van Janhvi Kapoor en Karan Johar ook positief op COVID-19.

Bollywood-beroemdheden zijn thuis in quarantaine geplaatst vanwege een pandemie van het coronavirus en de lockdown. Afgezien van het doorbrengen van quality time met hun familie en geliefden, hebben ze ook met hun fans op sociale media gecommuniceerd en deze vermaakt met hun berichten.

Geleidelijk aan zijn mensen na vier maanden lockdown weer aan het werk gegaan. Arjun Kapoor en Vidya Balan deelden ook hun foto’s van de sets van hun films en fotoshoots op sociale media waar ze spraken over wennen aan het nieuwe normaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: