Paho doneert aan 3 ministeries

De Pan American Health Organization (Paho) heeft materiaal gedoneerd aan de ministeries van Volksgezondheid, Onderwijs Wetenschap en Cultuur en Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Deze donatie vond plaats op vrijdag 10 juli 2020.

Deze activiteit valt onder de samenwerking welke er tussen het ministerie van Volksgezondheid, met name de afdeling Non-Communicable Disease (Mental Health programma) op het Bureau Openbare Gezondheidszorg, en de Pan American Health Organization gaande is op het gebied van Mental Health and Psychosocial Support gedurende de Covid-19 pandemie.

De donatie bestaat uit verhaalboekjes voor kinderen: ‘Mijn held, dat ben jij”. Ook gaat het om flyers voor ouders met tips met betrekking tot de opvoeding tijdens de huidige pandemie en flyers met 10 manieren, waarop men ouderen en mensen met onderliggende aandoeningen, die met je samenwonen, kan helpen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: