Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met het Coronavirus en de lockdown is het zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize U. had cassave soep met bere;

Huize J. had fijne klaroen en gebakken tilapia;

Huize P. had haring gewikkeld in tayerblad

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: cassave soep met bere, fijne klaroen en gebakken tilapia, haring gewikkeld in tayerblad.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: