Manager John Lie A Kwie: Voor leden South South West is het braaf thuis zitten & afwachten

De bekende muziekgroep South South West zegt dat de covid-19 situatie ervoor heeft gezorgd dat zij niet live kunnen optreden voor muziekliefhebbers. De maatregelen zijn inmiddels versoepeld, maar veilig is het nog niet. In een interview met Dagblad Suriname zegt manager John Lie A Kwie, dat het uitgaansleven niet i opengesteld. “De versoepeling is ook gebonden aan het minimaal aantal personen. Voor South South West is het daarom braaf thuis zitten en afwachten. De muzikanten willen ook geen onnodige risico’s nemen. Uiteraard door Covid-19 zijn de koppen bij elkaar gestoken en hebben wij samen over alles rakende SSW in een brainstormsessie gehad. Door Covid-19 is het  nieuwe normaal ontstaan  en aanpassingen zijn onvermijdelijk. Een ieder en elke organisatie moet nu door deze verandering samen de juiste plek  gaan vinden. Covid-19 eist dat brainstorming een must is” aldus de manager.

South South West is ontstaan op 1 januari 1983, tijdens een jam op de jaardaag van Albert Calor, meer bekend als Djenges zijn jaardag. Albert Calor is oprichter geweest tevens 1e drummer. Het is een full all round band en het repertoire betreft de stijlen met een juiste balans. De meest aangevraagde stijlen zijn wel: soca, Raggaton, bubbling, Surinaams muziek en merengue. Opgewekte muziek. SSW telt momenteel 12 muzikanten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: