Karan Patel benaderd voor Naagin 4 voor Kasautii Zindagii Kay, maar Ekta Kapoor besliste anders

Karan Patel is gereed oom harten te veroveren met de nieuwe Mr. Bajaj in de Parth Samthaan en Erica Fernandes starrer Kasautii Zindagii Kay. Toen zijn look onthuld was, werden de fans helemaal wild. Alvorens hij werd benaderd voor de rol van Mr. Bajaj, overwoog Ekta Kapoor hem te vragen voor Naagin 4 and Karan Patel.

Karan Patel heeft echter onthuld dat Ekta Kapoor besloot hem niet aan boord te halen voor Naagin 4, aangezien ze reeds beoogde hem aan boord te halen voor Kasautii Zindagii Kay. Hij grapte erover en zei dat het geen goede indruk zou maken als hij enerzijds zo een krachtig personage vertolkte als Mr. Bajaj en hij anderzijds een slang is.  

De film komt op 13 juli uit.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: