Artiest Gillio werkt aan debuut EP

Artiest Regillio Apinsa beter bekend als ‘Gillio is een opkomend talent. Hij is bezig de laatste hand te leggen aan zijn 1e  officiële EP. Dagblad Suriname verneemt het volgende betreffende zijn carrière. Na een aantal goede tracks te hebben geproduceerd voor bekende en onbekende artiesten is het nu tijd dat hij meer van zijn skills laat horen. Begin dit jaar bracht hij samen met de groep GTS  de song ‘My Luv’ uit. De videoclip is inmiddels ook al op YouTube. Zijn streven is om 6 of 7 songs op zijn EP te laten verschijnen. Dit wil hij doen in samenwerking met producers zoals Jerry John van ‘StarBullets’. John Jerry is geen onbekende want die heeft geweldige producties gedaan voor AdjeDonnie, Cho & MocroManiac  DigitaalVincent en met Gboss.

Gillio heeft nog heel veel in petto voor zijn fans. Vanaf 31juli mogen de fans genieten van zijn EP ‘Toxic’. Volgens de artiest is depressie een veel voorkomende topic. “Ik heb het zelfs van dichtbij meegemaakt vooral in de relationele sfeer. Veel kennissen, vrienden zijn slachtoffers van geworden. Als kunstenaar ben je in je eigen wereld en dan komen de mooiste creatieve ideeën in je op”,  aldus Gillio

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: