Moeder en 11-jarige dochter omgekomen bij fatale aanrijding Afobakaweg

De 31-jarige bestuurder Soenita Ramautarsingh en haar 11-jarige dochter Jane zijn op een heel tragische wijze omgekomen in het verkeer.

Zij reden op zaterdag 11 juli over de Afobakaweg en raakten betrokken bij een fatale aanrijding ter hoogte van mast 14. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een tegenligger doende was zijn voorrijder in te halen. Bij die manoeuvre kwam de bestuurder met zijn voertuig te dicht bij het voertuig van Soenita waardoor zij eerst krachtig naar links uitweek en daarna probeerde weer te herstellen om normaal op haar rijhelft te komen. Tijdens deze manoeuvre belandde zij op de rijhelft van de tegenligger met als gevolg de botsing. De veroorzaker is doorgereden en de auto van Ramautarsingh is toen tegen een andere tegenligger aangekomen.

Ramautarsingh was met vier personen in de auto namelijk haar 11-jarige dochter, haar vriend en een jongere zus. Moeder en dochter hebben ter plaatse het leven gelaten en de twee overige personen, namelijk haar vriend en haar nicht raakten gewond en werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Ook de bestuurder van de andere wagen en een mede-inzittende werden per ontboden ambulance vervoerd naar de SEH. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is vooralsnog niet bekend of zij wel dan niet onder invloed verkeerden.

De politie van Verkeers Unit Regio Midden is belast met het verder onderzoek. Met het heengaan van moeder en dochter is de verkeersbarometer gestegen naar 29.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: