Sushant Singh Rajput’s dood: Bihar gerechtshof verwerpt de zaak tegen Salman Khan, Karan Johar, Ekta Kapoor en anderen

Een rechtbank in Bihar heeft een verzoek afgewezen waarin Bollywood-beroemdheden Salman Khan, Karan Johar, Ekta Kapoor en Sanjay Leela Bhansali werden beschuldigd van medeplichtigheid bij de zelfmoord van acteur Sushant Singh Rajput. De petitie werd ingediend door de lokale advocaat Sudhir Kumar OJha , maar werd afgewezen door magistraat Mukesh Kumar, die zei dat de zaak buiten de bevoegdheid van de rechtbank valt.

Ojha was echter onaangedaan door de beslissing van de rechtbank en zei dat hij de beslissing zal aanvechten. ‘Ik zal de beslissing van de CJM aanvechten bij de rechtbank. Bihar heeft pijn vanwege de dood van Sushant Singh Rajput. We moeten actie ondernemen om degenen die een joviale jongeman als hij ertoe hebben gebracht zo’n extreme stap te zetten, te berechten ‘, vertelde hij de media.

Ondertussen eisen fans van Sushant Singh Rajput een CBI-onderzoek naar de dood van de acteur. De Kai Po Che-acteur pleegde op 14 juni zelfmoord. De politie van Mumbai onderzoekt momenteel zijn dood en heeft tot nu toe verklaringen afgenomen van 30 mensen die met de acteur zijn geassocieerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: