Paramaribo Zoo maandag weer open

In navolging van vele organisaties zal ook de Paramaribo Zoo weer haar poorten openen voor bezoekers. Vanaf maandag 13 juli is de dierentuin weer toegankelijk voor het publiek. Directeur John Altenberg laat weten dat de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus in acht genomen zullen worden. Aan de poort zullen personen met griepverschijnselen niet worden toegelaten. Een andere maatregel is dat van elke bezoeker de temperatuur zal worden opgemeten. De directeur zegt dat de 1.5 tot 2 meter afstand ook nageleefd zal moeten worden. “We moeten open, want we zullen niet tot in lengte van dagen kunnen leven van donaties.” Altenberg begrijpt dat als een familie de tuin bezoekt deze niet uit elkaar gehouden kan worden. De directeur doet een beroep op de bezoekers om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen door niet onder een tent plaats te nemen, waar al een andere groep zit. Altenberg kijkt hoopvol uit naar de eerste bezoekers. 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: