Nog steeds illegaal bootverkeer tussen Albina en Frans-Guyana

Sabajo:Het is nog altijd een wildwest’

NDP-parlementariër Claudie Sabajo merkte gisteren tijdens de openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) op dat er nog steeds ongecontroleerd illegaal bootverkeer is tussen Albina en Saint Laurent Du Maroni. “Ik kom uit het gebied en ik kan u zeggen, het is nog altijd een wildwest. Er zijn nog steeds boten die de oversteek doen”, benadrukte de NDP’er uit het district Marowijne. Zij deed een beroep aan de regering om strengere maatregelen te treffen tegen de taxi- en boothouders, die zich hieraan schuldig maken. Tegelijkertijd vroeg zij ook te kijken naar de financiële tegemoetkoming naar deze groep toe, die vanwege de Covid-situatie niet normaal meer kan verdienen. “Want in Marowijne hebben wij er nog niets van gezien”, aldus Sabajo.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: