Bushouders en transporteurs zien geen nut in herintroductie TCT

De nieuwe coalitie heeft meegedeeld dat zij van het ministerie van OWT&C wil splitsen het gedeelte van TCT. Dit deel bestond in het verleden al, maar is langer dan 5 jaren niet meer actief onder die naam. Bushouders en transporteurs zien geen nut bij het herintroduceren van het TCT-departement. De kosten voor het opzetten van een nieuw departement zullen alleen stagnatie met zich meebrengen in het uitvoeren van de dringende werkzaamheden in de transportsector.

Deze sector heeft tal van urgente zaken gecumuleerd, die een noodzaak vormen voor een spoed politiek overleg na het aantreden van de nieuwe regering. De situatie met betrekking tot Covid-19 wordt met de dag nijpender voor zowel de samenleving als de bushouders en transporteurs. Een nieuw TCT-departement biedt nog geen oplossing voor de verschillende maatschappelijke en collectieve problemen in de transportsector. Indien de sector geleid zal worden vanuit het huidig departement van Openbare Werken, kan de effectiviteit duurzaam groeien, want daar is reeds de basis gevormd.

Bushouders en transporteurs doen een dringend beroep op de aankomende president, Chan Santokhi, om de sector te redden door in overleg te treden met de desbetreffende organisaties die de belangen van de sector vooropstellen. De transportsector vereist deskundige en integere aanpak en juist leiderschap om verbeteringen te realiseren vanuit OWT&C. Vele bushouders zien het liefst de voorzitter van Vosov, Suraj Sahadew-Lall, als de nieuwe directeur van OWT&C vanwege zijn betrokkenheid in de sector. Bushouders en transporteurs hebben vertrouwen in de aankomende nieuwe regering voor herstel van de transportsector.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: