Persbericht Torarica

10 juli 2020 – 58 jaar Torarica Resort!

Het begon allemaal op dinsdag 10 juli, 1962. De dag waarop Torarica Resort haar deuren officieel opende voor het publiek. Vol trots viert Torarica vandaag 10 juli, 58 jaar toonaangevende service en dienstverlening in de Surinaamse hotelbranche.

Torarica Resort is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar begrip binnen de Surinaamse Gemeenschap. Wij kunnen vol trots zeggen dat het hotel al 58 jaar lang de ideale plek is voor zaken, ontspanning en onvergetelijke familievakanties. Het Resort is opgericht voor de gast die opzoek is naar een oase van rust en comfort te midden van al het entertainment, in het hartje van Paramaribo.

Middels dit schrijven wil Torarica Resort graag een woord van dank uitspreken aan een ieder die ons de afgelopen 58 jaren ondersteund heeft. Zonder deze toewijding, onvoorwaardelijke – en loyale steun had Torarica Resort zich in de loop der jaren nooit kunnen ontwikkelen tot een respectabel en voorstaand hotel, welke zij vandaag aan de dag is.

Vanwege het COVID-19 Coronavirus zijn er jammer genoeg geen grote festiviteiten gepland om deze speciale dag te herdenken. Desondanks bent u vandaag van harte welkom op het Terras van Tangelo. Tussen 15.00 en 20.00u zijn er overheerlijke “Friyari” cocktails verkrijgbaar tegen een scherp tarief. Indien dit u niet schikt mag u ons natuurlijk altijd via de verschillende media kanalen feliciteren. Felicitaties van onze gasten, doen ons altijd weer goed!

Met zoveel jaren bedrevenheid, bekwaamheid en inzicht kijken wij vol optimisme uit naar de toekomst en kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij altijd de wensen van de gasten zullen honoreren “We share the best with you”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: